يكي از اصول كشاورزي مبتني است بر كمينهسازي مصرف نهادههاي برون مزرعهاي و بيشينهسازي اتكا به نهادهها و عمليات درون مزرعهاي ميباشد . سلامت مواد غذايي نيز زماني حاصل ميشود كه برابر تعريف، پسماند نهادههاي كشاورزي، عاملهاي بيماريزا، فلزهاي سنگين و ديگر آلايندهها در مواد غذايي حضور نداشته باشند كه اين هدف مهم با جايگزيني روشهاي نوين پرتودهي بجاي روشهاي سنتي استفاده از سموم آلاينده هاي شيميايي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه صنعت مواد غذايي را دارد كه ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها)
و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/7/11 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
يكي از اصول كشاورزي مبتني است بر كمينهسازي مصرف نهادههاي برون مزرعهاي و بيشينهسازي اتكا به نهادهها و عمليات درون مزرعهاي ميباشد . سلامت مواد غذايي نيز زماني حاصل ميشود كه برابر تعريف، پسماند نهادههاي كشاورزي، عاملهاي بيماريزا، فلزهاي سنگين و ديگر آلايندهها در مواد غذايي حضور نداشته باشند كه اين هدف مهم با جايگزيني روشهاي نوين پرتودهي بجاي روشهاي سنتي استفاده از سموم آلاينده هاي شيميايي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه صنعت مواد غذايي را دارد كه ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها)
و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/7/10 ساعت: ۱۳ توسط:ayaranco :
جهان اكنون به اين نتيجه رسيده است كه دستيابي به امنيت غذايي پايدار با رهيافتهاي توليدمحوري و سوداي توليد هر چه بيشتر موجب نابودي منابع و سامانههاي كشاورزي ميشود. بنابراين بايد با نگرشي بيشتر بر محور كشاورزي پايدار و بهرهوري ، ضمن توليد غذاي كافي و سالم، زمينههاي حفظ منابع و سلامت محيط را نيز فراهم آورد. به باور بسياري از متخصصان و سياستگذاران، كاهش پسماند هاي كشاورزي از جمله سموم و مواد شيميايي راه مناسبي براي تامين امنيت غذايي پايدار در آينده و رهيافتي برد- برد است كه با ايجاد همافزاييها موجب افزايش توليد غذا و بهبود امنيت غذا و تغذيه و همزمان حفظ خدمات بوم نظامي و تنوع زيستي ميشود كه اجزاي ضروري توليد پايدار كشاورزي هستند. يكي از روشهاي حذف اين آلايندههاي شيميايي استفاده انرژي سالم و پاك پرتودهي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو با برند تكاپ را ارائه مينمايد. از جمله دلايل پرتو دهي مواد غذايي كشاورزي: وابستگي كمتر به يخچال و صرفه جويي در مصرف انرژي، جلوگيري از دور ريختن و هدر رفتن مواد غذايي، عدم استفاده از نگهدارنده شيميايي، كنترل و جلوگيري از زاد ولد كردن حشرات در گندم ، جو ، برنج و...، جلوگيري از جوانه زدن پياز و سيب زميني در انبار ها ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/6/20 ساعت: ۱۵ توسط:ayaranco :
معمولاً ميكروارگانيسمها سبب آلودگي، عفونت و فساد ميشوند. لذا لازم است كه اين نوع ميكروارگانيسمها را از بين برده و يا از سطح اجسام حذف كنيم به اين عمل ميكروبكشي يا استريليزاسيون گفته ميشود. بنابراين سترونسازي مشتمل بر فرآيندي ميگردد كه طي آن تمام ميكروارگانيسمها، باكتريها، قارچها، ميكروبها و ويروسهاي زنده از يك شيء يا سطح آن و فضاي آن عاري شوند. براي انجام فرآيندهاي فوق، روشهاي شيميايي، دود دادن، حرارت دادن رايج است ولي درحال حاضر بيشتر از روشهاي پرتوفرآوري استفاده ميشود مخصوصاً اينكه در ساير روشها، قبل از فرآيند اصلي، سطح اجسام بايد به طرز خاصي تميز و چربي زدايي شود كه هميشه اين كار آسان نيست و نيازمند صرف هزينه ميباشد. اما در پرتودهي مواد غذايي علاوه بر سالم و بي خطر بودن، ارزش غذايي و كيفيت طعم موادغذايي را از بين نميبرد و ميتواند زمان مصرف مواد غذايي را افزايش دهد. شرايط مهم و تأثيرگذار در پرتودهي مواد غذايي ممكن است شامل درجه حرارت مواد غذايي، خلوص، وجود هوا در زمان بستهبندي مواد غذايي، مقدار آب و نوع ميكروارگانيسمهاي احتمالي موجود باشد. مسلماً هر يك از اين عوامل در تعيين دز و نحوه پرتودهي تعيين كننده خواهد بود. بدين منظور گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد.اين محصول با استفاده از امواج مايكرويو علاوه بر تأثير پرتودهي در حذف باكتريهاي مواد گياهي خيلي مؤثرتر از روشهاي حرارتي يا شيميايي است. اين روش، از تمام روشهاي استريل كردن سريعتر و قابل انعطافتر بوده و نيز مانع بكارگيري گازهاي سمي و سرطانزا كه براي سلامتي و محيط زيست خطرناك هستند، ميشود.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/5/8 ساعت: ۱۵ توسط:ayaranco :
امنيت غذايي يكي از اصلي ترين شرايط تحقق امنيت ملي و يكي از كاركردهاي مهم بخش كشاورزي است. توسعه بخش كشاورزي با بهبود دسترسي به غذا، موجب ارتقاي امنيت غذايي ميشود. يكي از روش هاي حذف پسماند هاي كشاورزي، هدر رفت توليد و افزايش زمان انبار داري محصولات كشاورزي ميباشد كه تأثير مثبتي بر امنيت غذايي دارد. افزايش قيمت با كاهش دسترسي به غذا و كاهش قدرت خريد، امنيت غذايي را كاهش ميدهد. بنابر اين با استفاده از روش هايي نوين در عرصه كشاورزي و استفاده موثر بذر هاي مقاوم و عقيم سازي آفتها و آفت زدايي به روش مايكروويو نه تنها هزينه هاي استفاده از سموم كاهش پيدا ميكند بلكه محصولي سالم تر به جامعه تحويل داده ميشود كه امنيت غذايي را افزايش ميدهد.
گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها ذستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد؛ از مهمترين كاربردهاي پرتودهي، استفاده از آن در صنعت مواد غذايي به منظور كاهش آلودگي و افزايش زمان ماندگاري محصولات ميباشد. حتي بهترين فرآيندهاي تهيه مواد غذايي و رعايت دقيقترين اصول بهداشتي نيز نميتوانند ميكروارگانيسمهاي مواد غذايي را به طور كامل از بين ببرند. از طرفي از بين رفتن مواد غذايي يكي از مشكلات مهم كشورهاي در حال توسعه است كه اغلب در مناطق گرمسير و مرطوب قرار دارند. منظور از پرتودهي مواد غذايي، استريل كردن آن نيست بلكه كاهش ميكروارگانيسمهاي مضر تا حدي است كه براي مصرف كننده خطري را در برنداشته باشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/4/4 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
برآوردهاي سازمان خواربار و كشاورزي مل متحد (2018) نشان مي دهد كه در سال 2010 آسيا نيمي از افراد مبتال به سوء تغذيه دنيا را دارد كه دو سوم آنها در منطقه جنوبي آن قرار دارد. پيش بيني شده است كه ميزان رشد محصولات كشاورزي در 20 سال آينده ساليانه برابر1.8 درصد باشد كه اين نرخ رشد در مقايسه به 20 سال گذشته (رشد ساليانه 2.3 درصد) از آهنگ رشد كمتري برخوردار است. مطالعات زيادي در زمينه امنيت غذايي و عوام موثر بر آن انجام شده است. يكي از روش هاي مطمئن در آفت زدايي استفاده از روش مايكروويو ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزهها و صنايع مختلفي را دارد و بسته به نياز و درخواست متقاضي به صورت سفارشي ساخته ميشود. از جمله كاربرد آن محصول در صنعت مواد غذايي ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها) استفاده كرده و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/3/15 ساعت: ۰۹ توسط:ayaranco :
عدم امنيت غذايي و سوء تغذيه گريبان ميليونها انسان در جهان و مانعي جدي در راه فعاليتهاي جسمي و اقتصادي آنهاست، به طوري كه 20 درصد جمعيت جهان مبتلا به سوءتغذيه مزمن هستند. و در حدود 190 ميليون كودك زير پنج سال و 2 ميليارد نفر از كمبود ريزمغذي ها رنج ميبرند و روزانه40 هزار كودك كمتر از پنج سال جانشان را از دست ميدهند. علي رغم تلاشهاي جهاني هنوز تعداد زيادي از فقراي روستايي و شهري كشورهاي در حال توسعه با مشكلات دسترسي به آب آشاميدني سالم و بهداشت محيط و كمبود ريزمغذيها مواجه هستند
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو با برند تكاپ را ارائه مينمايد. از جمله دلايل پرتو دهي مواد غذايي كشاورزي: وابستگي كمتر به يخچال و صرفه جويي در مصرف انرژي، جلوگيري از دور ريختن و هدر رفتن مواد غذايي، عدم استفاده از نگهدارنده شيميايي، كنترل و جلوگيري از زاد ولد كردن حشرات در گندم ، جو ، برنج و...، جلوگيري از جوانه زدن پياز و سيب زميني در انبار ها ميباشد.
با استفاده از دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ به سلامت و امنيت غذايي خود و جامعه خود كمك كرده و بدون استفاده از مواد شيميايي دغدغه صادرات محصول خود را نداشته باشيد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/2/30 ساعت: ۱۶ توسط:ayaranco :
امنيت غذايي به معني: «اطمينان از اينكه همه مردم در همه اوقات به غذاهاي اصلي مورد نياز خود دسترسي فيزيكي و اقتصادي داشته باشند.» ميباشد در حالي كه %11 مردم جهان از گرسنگي و سوء تغذيه رنج ميبرند، %25 كل مواد غذايي توليدي پس از برداشت درزمان انبارداري از بين ميروند. امروزه پرتو فرآوري به عنوان يك صنعت ايمن و تميز در جهان شناخته شده است كه زمينهساز گسترش كاربرد پرتوها در زمينههاي گوناگون صنعتي، اجتماعي و اقتصادي در جوامع امروزي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها در نظر دارد دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو را با برند تكاپ معرفي نمايد
دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ با استفاده از گرمايش با ماكروويو مي تواند به عنوان يك روش جايگزين غير شيميايي براي ضد عفوني غلات عمل ميكند. اين روشي موثر، اقتصادي و ايمن براي افزايش ماندگاري غلات است. ماكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه ها و صنايع مختلفي را دارد و بسته به نياز و درخواست متقاضي به صورت سفارشي ساخته مي شود از جمله مهمترين كاربرد هاي اين محصول شامل موارد ذيل ميباشد: سترون سازي محصولات پزشكي، غذايي و بهداشتي در بسته بندي ها و مواد پسماند از طريق حذف باكتري ها و ميكروب ها؛ آفت زدايي محصولات كشاورزي ، فرآوري مواد پليمري جهت بهبود خواص فيزيكي و مكانيكي
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/2/8 ساعت: ۱۵ توسط:ayaranco :
دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ
امنيت غذايي به معني: «اطمينان از اينكه همه مردم در همه اوقات به غذاهاي اصلي مورد نياز خود دسترسي فيزيكي و اقتصادي داشته باشند.» ميباشد در حالي كه %11 مردم جهان از گرسنگي و سوء تغذيه رنج ميبرند، %25 كل مواد غذايي توليدي پس از برداشت درزمان انبارداري از بين ميروند. امروزه پرتو فرآوري به عنوان يك صنعت ايمن و تميز در جهان شناخته شده است كه زمينهساز گسترش كاربرد پرتوها در زمينههاي گوناگون صنعتي، اجتماعي و اقتصادي در جوامع امروزي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها در نظر دارد دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو را با برند تكاپ معرفي نمايد
دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ با استفاده از گرمايش با ماكروويو مي تواند به عنوان يك روش جايگزين غير شيميايي براي ضد عفوني غلات عمل ميكند. اين روشي موثر، اقتصادي و ايمن براي افزايش ماندگاري غلات است. ماكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه ها و صنايع مختلفي را دارد و بسته به نياز و درخواست متقاضي به صورت سفارشي ساخته مي شود از جمله مهمترين كاربرد هاي اين محصول شامل موارد ذيل ميباشد: سترون سازي محصولات پزشكي، غذايي و بهداشتي در بسته بندي ها و مواد پسماند از طريق حذف باكتري ها و ميكروب ها؛ آفت زدايي محصولات كشاورزي ، فرآوري مواد پليمري جهت بهبود خواص فيزيكي و مكانيكي
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو
يكي از اصول كشاورزي مبتني است بر كمينهسازي مصرف نهادههاي برون مزرعهاي و بيشينهسازي اتكا به نهادهها و عمليات درون مزرعهاي ميباشد . سلامت مواد غذايي نيز زماني حاصل ميشود كه برابر تعريف، پسماند نهادههاي كشاورزي، عاملهاي بيماريزا، فلزهاي سنگين و ديگر آلايندهها در مواد غذايي حضور نداشته باشند كه اين هدف مهم با جايگزيني روشهاي نوين پرتودهي بجاي روشهاي سنتي استفاده از سموم آلاينده هاي شيميايي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه صنعت مواد غذايي را دارد كه ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها)
و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه خشك كن و آفت زدايي پرتو آروان
جهان اكنون به اين نتيجه رسيده است كه دستيابي به امنيت غذايي پايدار با رهيافتهاي توليدمحوري و سوداي توليد هر چه بيشتر موجب نابودي منابع و سامانههاي كشاورزي ميشود. بنابراين بايد با نگرشي بيشتر بر محور كشاورزي پايدار و بهرهوري ، ضمن توليد غذاي كافي و سالم، زمينههاي حفظ منابع و سلامت محيط را نيز فراهم آورد. به باور بسياري از متخصصان و سياستگذاران، كاهش پسماند هاي كشاورزي از جمله سموم و مواد شيميايي راه مناسبي براي تامين امنيت غذايي پايدار در آينده و رهيافتي برد- برد است كه با ايجاد همافزاييها موجب افزايش توليد غذا و بهبود امنيت غذا و تغذيه و همزمان حفظ خدمات بوم نظامي و تنوع زيستي ميشود كه اجزاي ضروري توليد پايدار كشاورزي هستند. يكي از روشهاي حذف اين آلايندههاي شيميايي استفاده انرژي سالم و پاك پرتودهي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو با برند تكاپ را ارائه مينمايد. از جمله دلايل پرتو دهي مواد غذايي كشاورزي: وابستگي كمتر به يخچال و صرفه جويي در مصرف انرژي، جلوگيري از دور ريختن و هدر رفتن مواد غذايي، عدم استفاده از نگهدارنده شيميايي، كنترل و جلوگيري از زاد ولد كردن حشرات در گندم ، جو ، برنج و...، جلوگيري از جوانه زدن پياز و سيب زميني در انبار ها ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه مايكروويوآروان پرتو تكاپ
معمولاً ميكروارگانيسمها سبب آلودگي، عفونت و فساد ميشوند. لذا لازم است كه اين نوع ميكروارگانيسمها را از بين برده و يا از سطح اجسام حذف كنيم به اين عمل ميكروبكشي يا استريليزاسيون گفته ميشود. بنابراين سترونسازي مشتمل بر فرآيندي ميگردد كه طي آن تمام ميكروارگانيسمها، باكتريها، قارچها، ميكروبها و ويروسهاي زنده از يك شيء يا سطح آن و فضاي آن عاري شوند. براي انجام فرآيندهاي فوق، روشهاي شيميايي، دود دادن، حرارت دادن رايج است ولي درحال حاضر بيشتر از روشهاي پرتوفرآوري استفاده ميشود مخصوصاً اينكه در ساير روشها، قبل از فرآيند اصلي، سطح اجسام بايد به طرز خاصي تميز و چربي زدايي شود كه هميشه اين كار آسان نيست و نيازمند صرف هزينه ميباشد. اما در پرتودهي مواد غذايي علاوه بر سالم و بي خطر بودن، ارزش غذايي و كيفيت طعم موادغذايي را از بين نميبرد و ميتواند زمان مصرف مواد غذايي را افزايش دهد. شرايط مهم و تأثيرگذار در پرتودهي مواد غذايي ممكن است شامل درجه حرارت مواد غذايي، خلوص، وجود هوا در زمان بستهبندي مواد غذايي، مقدار آب و نوع ميكروارگانيسمهاي احتمالي موجود باشد. مسلماً هر يك از اين عوامل در تعيين دز و نحوه پرتودهي تعيين كننده خواهد بود. بدين منظور گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد.اين محصول با استفاده از امواج مايكرويو علاوه بر تأثير پرتودهي در حذف باكتريهاي مواد گياهي خيلي مؤثرتر از روشهاي حرارتي يا شيميايي است. اين روش، از تمام روشهاي استريل كردن سريعتر و قابل انعطافتر بوده و نيز مانع بكارگيري گازهاي سمي و سرطانزا كه براي سلامتي و محيط زيست خطرناك هستند، ميشود.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه خشك كن مايكروويو آروان پرتو
امنيت غذايي يكي از اصلي ترين شرايط تحقق امنيت ملي و يكي از كاركردهاي مهم بخش كشاورزي است. توسعه بخش كشاورزي با بهبود دسترسي به غذا، موجب ارتقاي امنيت غذايي ميشود. يكي از روش هاي حذف پسماند هاي كشاورزي، هدر رفت توليد و افزايش زمان انبار داري محصولات كشاورزي ميباشد كه تأثير مثبتي بر امنيت غذايي دارد. افزايش قيمت با كاهش دسترسي به غذا و كاهش قدرت خريد، امنيت غذايي را كاهش ميدهد. بنابر اين با استفاده از روش هايي نوين در عرصه كشاورزي و استفاده موثر بذر هاي مقاوم و عقيم سازي آفتها و آفت زدايي به روش مايكروويو نه تنها هزينه هاي استفاده از سموم كاهش پيدا ميكند بلكه محصولي سالم تر به جامعه تحويل داده ميشود كه امنيت غذايي را افزايش ميدهد.
گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها ذستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد؛ از مهمترين كاربردهاي پرتودهي، استفاده از آن در صنعت مواد غذايي به منظور كاهش آلودگي و افزايش زمان ماندگاري محصولات ميباشد. حتي بهترين فرآيندهاي تهيه مواد غذايي و رعايت دقيقترين اصول بهداشتي نيز نميتوانند ميكروارگانيسمهاي مواد غذايي را به طور كامل از بين ببرند. از طرفي از بين رفتن مواد غذايي يكي از مشكلات مهم كشورهاي در حال توسعه است كه اغلب در مناطق گرمسير و مرطوب قرار دارند. منظور از پرتودهي مواد غذايي، استريل كردن آن نيست بلكه كاهش ميكروارگانيسمهاي مضر تا حدي است كه براي مصرف كننده خطري را در برنداشته باشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه آفت زدايي مايكروويوآروان پرتو
برآوردهاي سازمان خواربار و كشاورزي مل متحد (2018) نشان مي دهد كه در سال 2010 آسيا نيمي از افراد مبتال به سوء تغذيه دنيا را دارد كه دو سوم آنها در منطقه جنوبي آن قرار دارد. پيش بيني شده است كه ميزان رشد محصولات كشاورزي در 20 سال آينده ساليانه برابر1.8 درصد باشد كه اين نرخ رشد در مقايسه به 20 سال گذشته (رشد ساليانه 2.3 درصد) از آهنگ رشد كمتري برخوردار است. مطالعات زيادي در زمينه امنيت غذايي و عوام موثر بر آن انجام شده است. يكي از روش هاي مطمئن در آفت زدايي استفاده از روش مايكروويو ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزهها و صنايع مختلفي را دارد و بسته به نياز و درخواست متقاضي به صورت سفارشي ساخته ميشود. از جمله كاربرد آن محصول در صنعت مواد غذايي ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها) استفاده كرده و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
خشك كن و آفت زدايي مايكرويو تكاپ
عدم امنيت غذايي و سوء تغذيه گريبان ميليونها انسان در جهان و مانعي جدي در راه فعاليتهاي جسمي و اقتصادي آنهاست، به طوري كه 20 درصد جمعيت جهان مبتلا به سوءتغذيه مزمن هستند. و در حدود 190 ميليون كودك زير پنج سال و 2 ميليارد نفر از كمبود ريزمغذي ها رنج ميبرند و روزانه40 هزار كودك كمتر از پنج سال جانشان را از دست ميدهند. علي رغم تلاشهاي جهاني هنوز تعداد زيادي از فقراي روستايي و شهري كشورهاي در حال توسعه با مشكلات دسترسي به آب آشاميدني سالم و بهداشت محيط و كمبود ريزمغذيها مواجه هستند
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو با برند تكاپ را ارائه مينمايد. از جمله دلايل پرتو دهي مواد غذايي كشاورزي: وابستگي كمتر به يخچال و صرفه جويي در مصرف انرژي، جلوگيري از دور ريختن و هدر رفتن مواد غذايي، عدم استفاده از نگهدارنده شيميايي، كنترل و جلوگيري از زاد ولد كردن حشرات در گندم ، جو ، برنج و...، جلوگيري از جوانه زدن پياز و سيب زميني در انبار ها ميباشد.
با استفاده از دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ به سلامت و امنيت غذايي خود و جامعه خود كمك كرده و بدون استفاده از مواد شيميايي دغدغه صادرات محصول خود را نداشته باشيد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :